Haltider 2016 – mest rygter

Opdatering: Vi har fået de endelige haltider, se dette indlæg. Træningstiden er onsdage kl. 20-21.30, og vi starter sæsonen den 7. september.

Det ser desværre ud til, at vores gode haltid onsdag kl. 19-21 er fortid. Som I kan se af nedenstående skærmbilleder fra kommunens aktivitetsside, har man planlagt håndbold og badminton i dette tidsrum, og vores tid er skubbet til kl. 21-23. Man kan klikke på billederne for at se dem i større udgave.

Haltider Valbyhallen onsdage 2016-2018 Valbyhallen onsdagsvolleyball 2016-18

Med dyb beklagelse

Bo

2 tanker om “Haltider 2016 – mest rygter”

  1. Det er mit indtryk, at man ikke tager højde for, at vi faktisk er tre hold, idet Pan jo har fyldt to baner i denne sæson. Jeg er ikke i tvivl om, at Pan vil fylde to baner også i næste sæson. Jeg mener, at vi skal bruge dette argument til at rette en henvendelse til rette instans m. h. p. at beslutningen ændres så fordelingen bliver svarende til den vi har haft gennem lang tid.

  2. Sidste nyt: Haltid 20 – 21.30, med mulighed for forlængelse

    Vi har fået bekræftet af lokalefordelingsudvalget, at vi får træning kl. 20 – 21.30 med mulighed for forlængelse, hvis ingen andre klubber ønsker tiden 21.30-23.
    Venlig hilsen, Bo

Der er lukket for kommentarer.