Træningstider 2017-18

Indendørstræning på fast underlag:
Vi træner hver onsdag i Hafnia-hallen, som ligger nær Ny Ellebjerg station, og hvor der er gode parkeringsforhold. Vi træner kl. 20:00 – 21:30 i “Hafnia Court”, hvor vi har banen nærmest indgangen, og tilmelding foregår på Holdsport. Indendørssæsonen løber fra september til og med maj.

Indendørstræning på sandbane:
Vi træner hver mandag kl. 19:00-20:30 og hver lørdag kl. 13:00-14:30, også i Hafnia-hallen, bare i den modsatte ende, dvs. Hafnia Beach. Om mandagen har vi banen nærmest indgangen (Hafnia Beach 1), og om fredagen har vi banen længst fra indgangen (Hafnia Beach 3). Tilmelding foregår på Holdsport. Indendørssæsonen løber fra september til og med juni (eller indtil vi ikke længere orker at spille indendørs).

Udendørs beach volley:
Vi har 2 baner til rådighed hver mandag kl. 16.00 – 18.30 i Ryparken (RP Beach), og derudover har klubben nogle volleynet, som medlemmerne kan låne.
Tilmelding til spil på banerne i Ryparken sker på Holdsport. Vi spiller, når vejret tillader det, i månederne maj-september.

Kontingent:
Det koster kr. 300 om året at være medlem.

En tanke om “Træningstider 2017-18”

  1. Vores mandagstid er samtidig med Pan Volley, som står registreret hos Københavns Kommune som havende den ene bane (Hafnia Beach 3). Hos Hafnia-hallen er de registreret som havende to baner (Hafnia Beach 2 og 3). Vores aftale med Hafnia-hallen og med Pan Volley er, at vi deler bane 2 mellem os, så alle spillere får ca. lige lang spilletid.

    Vores onsdagstid er ligeledes samtidig med Pan Volley. Hos kommunen står vi som havende hele Hafnia Court, hos Hafnia-hallen er tiden registreret som delt. I praksis benytter vi (Diramo) banen nærmest indgangen, mens Pan Volley benytter de to andre baner.

Der er lukket for kommentarer.